Share:

Universiteiten en hogescholen staan voortdurend voor de uitdaging om onderwijsinnovatie te realiseren en studenten optimaal voor te bereiden op een snel veranderende wereld. Met meer dan 4 jaar ervaring in het hoger onderwijs en veel expertise op het gebied van technologie- en innovatiebeleid, en meer dan 20 jaar werkervaring in diverse werkvelden, bied ik mijn klanten een unieke dienstverlening gericht op het aanzienlijk verbeteren van de kwaliteit en relevantie van het academische onderwijs.

 

Wat kunt u verwachten?

 • Beoordeling, nakijken en begeleiding van scripties: met mijn detailgerichte benadering zorg ik voor diepgaande en constructieve feedback op scripties, waardoor studenten hun werk naar een hoger niveau kunnen tillen.
 • Ontwikkeling van onderwijsmodules: met diepgaande kennis van singulariteit (2029+) en sociaal innovatiebeleid ontwikkel ik vooruitstrevende onderwijsmodules die niet alleen actueel maar ook toekomstbestendig zijn. Daarnaast kan ik leermodules ontwikkelen en implementeren die creativiteit en kritisch denken onder studenten stimuleren. Natuurlijk ben ik ook in staat om samen te werken met uw teams om onderwijsinhoud te ontwerpen en te verfijnen die aansluit bij uw missie en doelen.
 • Workshops en masterclasses: inspirerende sessies over wereldwijde trends, technologie en innovatieve onderwijsmethoden zoals Agile, Scrum en Design thinking zorgen ervoor dat onderwijsinstellingen voorop blijven lopen. Ik ben in staat om boeiende en impactvolle sessies te verzorgen, waarmee een diepgaand begrip van maatschappelijke impact kan worden gecreëerd onder de studenten.

Hier kunt u meer lezen over mijn aangeboden diensten voor hoger onderwijsinstellingen.


Mijn expertise omvat:

 • Diepgaande expertise: ik combineer kennis van beleidsontwikkeling, projectmanagement en trendanalyse met praktische toepassing in onderwijsinnovatie. Ik kan samenwerken met jullie team om educatief materiaal te verfijnen dat aansluit bij jullie missie en doelstellingen.
 • Technologisch onderlegd: met specialisaties in AI, blockchain en web 3.0 ben ik perfect uitgerust om opleidingen te leiden die focussen op de nieuwste technologieën. Ik kan gespecialiseerde kennis op het gebied van technologie bieden om de leerervaring te verbeteren.
 • Verbindingsprofessional: met een achtergrond in bedrijfskunde, ICT en bestuurskunde vorm ik een brug tussen IT, bedrijfsleven en overheid.
 • Toekomstgerichte visie: mijn focus op sociale innovatie en de singulariteit toont een commitment aan blijvende, duurzame verandering en het creëren van een inclusieve toekomst.
 • Excellente track record: met een slagingspercentage van recent begeleide studenten dat consistent boven de industriestandaard ligt, heb ik een bewezen vermogen om studenten en onderwijsinstellingen te transformeren. Onderwijsinstellingen die met mij samenwerken ervaren een duidelijke verbetering in de kwaliteit van onderzoek, scripties en studenttevredenheid.

Mijn missie:

Ik ben toegewijd aan sociale innovatie, met als doel toekomstige veranderaars te vormen. Met uitgebreide ervaring in maatschappelijke transformatie gaat mijn missie voorbij traditionele grenzen. Ik kan leertrajecten ontwikkelen die jongeren inspireren en empoweren om gemeenschapsvooruitgang te stimuleren. Met een geschiedenis van duurzame sociale impact nodig ik je uit om samen met mij een samenleving te bouwen waarin iedereen een kracht is voor positieve verandering. Zijn we klaar om deze toekomst samen vorm te geven?

Mijn tarieven

Online: beginnend vanaf €60, incl. BTW

De digitale ruimte biedt oneindige mogelijkheden. Op afstand, met gebruik van geavanceerde digitale hulpmiddelen, biedt mijn online service toegang tot inzichten en oplossingen die zich in de verste hoeken van de toekomst bevinden. Deze service omvat:

 • 1-op-1 begeleiding van studenten tijdens het afstudeertraject
 • Beoordeling van scripties als eerste of tweede examinator
 • Exclusieve webinars over trends, technologie en de toekomst van innovatie
 • Persoonlijke online consultaties, gericht op het identificeren en benutten van digitale kansen
 • Op maat gemaakte online trainingen en workshops in trendwatching, innovatiemanagement en de toepassing van disruptieve technologieën

Fysieke ontmoetingen: voor een intensievere, directe ervaring beginnen onze tarieven vanaf €70, incl. BTW en reiskosten.

Er gaat natuurlijk niets boven de kracht van persoonlijke interactie. Mijn fysieke diensten zijn ontworpen om diepe, betekenisvolle gesprekken en samenwerkingen te faciliteren die de grondslag kunnen leggen voor toekomstige innovatie. Dit omvat tevens:

 • Fysieke lessen geven op locatie, inclusief het begeleiden van afstudeerders
 • Strategische sessies en advisering op locatie, gericht op het ontwikkelen en uitvoeren van transformationele strategieën
 • Workshops en trainingen bij u op locatie of op gekozen locaties, afgestemd op uw unieke bedrijfsbehoeften en uitdagingen
 • Fysieke deelname aan panels en conferenties, waarbij we samen de toekomst van uw sector verkennen

> Vanwege de diversiteit van mijn dienstverlening ben ik niet vrijgesteld van BTW.

Multidisciplinaire expertise

Gezien mijn uitgebreide ervaring in diverse sectoren en mijn afgeronde studies, waaronder een Bachelor of Business Administration (BA), Bachelor of Information and Communication Technology (BICT), en Master of Public Administration (MSc), ben ik in staat om mijn expertise aan te bieden binnen verschillende studierichtingen, waaronder:

 • Informatietechnologie, waaronder AI, softwareontwikkeling en open-source technologieën
 • Business Studies, Marketing & Creative Business
 • Management & Organisatievaardigheden
 • Bestuurskunde en Rechtsgeleerdheid
 • Cultuurstudies
 • Innovatieve Financiële Systemen

Contact

Staan uw onderwijsinstellingen klaar om samen te werken aan de toekomst van onderwijs? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek over hoe mijn expertise uw studenten en curricula kan verrijken. Laten we samen bekijken hoe we onze krachten kunnen bundelen en samenwerken.

  Blogartikelen gericht op onderzoek en scriptie schrijven

  Mijn kennis en ervaring heb ik uitgebreid gedocumenteerd. Op deze pagina zijn alle blogartikelen gepubliceerd over onderzoek, het creëren en testen van ideeën, en het schrijven van scripties.