Share:

Voor studenten: scriptiebegeleiding & scriptiebeoordeling

Zit je in de afrondende fase van je studie in het hoger onderwijs en heb je hulp nodig bij het schrijven, nakijken of beoordelen van je scriptie? Geen zorgen! Met meer dan vier jaar ervaring in het hoger onderwijs als docent en scriptiebegeleider, en meer dan 20 jaar ervaring als innovator, sta ik klaar om je door dit uitdagende proces te begeleiden.

Waarom voor mij kiezen?

  • Brede kennis en expertise: als ervaren docent en scriptiebegeleider heb ik kennis in een breed scala aan vakgebieden, waaronder trendwatching, complexe problemen oplossen, nieuwe bedrijfs- en verdienmodellen, waarde(n) creëren en nog veel meer. Dit stelt me in staat om je scriptie vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en te beoordelen.
  • Gepersonaliseerde begeleiding: ik begrijp dat elke student en scriptie uniek is. Daarom bied ik maatwerkbegeleiding die specifiek op jouw behoeften en wensen is afgestemd. Of je nu hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van je onderzoeksvraag, het structureren van je scriptie of het verbeteren van je schrijfvaardigheden, ik sta voor je klaar.
  • Excellent track record: met een slagingspercentage dat getuigt van mijn effectieve begeleidingstechnieken sta ik garant voor kwaliteit en succes. Mijn doel is om jou niet alleen te helpen slagen, maar ook om je scriptie naar een hoger niveau te tillen.
  • Flexibel en toegankelijk: ik bied zowel online als fysieke begeleidingsopties aan, afhankelijk van jouw voorkeur en locatie. Mijn flexibele aanpak zorgt ervoor dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

Aangeboden diensten

  • Scriptiebeoordeling: krijg uitgebreide feedback op de structuur, argumentatie en inhoud van je scriptie.
  • Scriptiebegeleiding: van het ontwikkelen van je onderzoeksvraag tot het finetunen van je conclusies, ik bied ondersteuning gedurende het gehele schrijfproces. Ik geef je ook tips en adviezen hoe je ervoor kunt zorgen dat je onderzoeksaanpak en eindproduct uitblinken.

Hoe kan je mij inschakelen?

Ben je klaar om je scriptie naar het volgende niveau te tillen met professionele begeleiding? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin we samen jouw behoeften kunnen bespreken en bekijken hoe ik je het beste kan ondersteunen. Samen zorgen we ervoor dat je scriptie niet alleen wordt goedgekeurd, maar ook uitblinkt.

Tarieven

Om je scriptieproces zorgeloos te laten verlopen, bied ik diverse begeleidingspakketten aan die geschikt zijn voor elk budget en elke behoefte. Klik hier voor een overzicht van mijn tarieven.

Contact

Wil je mijn diensten als scriptiebegeleider gebruiken of heb je nog vragen? Neem contact met mij op voor een gratis oriënterend gesprek door het formulier aan de rechterkant in te vullen. We bespreken samen waar je staat in je scriptietraject en welke ondersteuning je nodig hebt.