Share:

Tarievenpagina

Om je scriptieproces goed en zorgeloos te laten verlopen, bied ik diverse begeleidingspakketten aan, geschikt voor elk budget en elke behoefte. Maak hieronder je keuze tussen online begeleiding of persoonlijke coaching op locatie en ontdek met welk pakket ik jou het beste kan ondersteunen.

Online scriptiebegeleiding tarieven

Online begeleiding biedt flexibiliteit en gemak, gewoon via Zoom, Teams, Google Meets, of een andere door jou te bepalen online omgeving. Perfect als je je tijd en locatie zelf wilt bepalen.

 • 3 uur – €65 per uur
  Dit pakket biedt basisbegeleiding voor specifieke hulpvragen.
 • 10 uur – €60 per uur
  Geschikt voor grondigere ondersteuning of meerdere kleinere vraagstukken.
 • 16 uur – €55 per uur
  Best value pakket, ideaal voor uitgebreide begeleiding door alle fasen van je scriptieproces.

Scriptiebegeleiding op locatie

Wil je liever persoonlijke 1-op-1 begeleiding aan tafel? Dan is het ook mogelijk om op een fysieke locatie af te spreken. De tarieven hieronder zijn exclusief reiskosten.

 • 3 uur – €75 per uur
  Een pakket voor snelle, gerichte hulp en ondersteuning op locatie.
 • 10 uur – €70 per uur
  Een gemiddeld pakket dat diepere inzichten en uitgebreidere begeleiding biedt.
 • 16 uur – €65 per uur
  Het meest uitgebreide pakket voor volledige scriptiebegeleiding en diepgaand

Eventueel is het ook mogelijk om individuele uren bij te kopen. Het tarief hiervoor is €80 per uur.

Hoe werken de tarieven en reiskosten?

Ik streef ernaar om helderheid en transparantie te bieden in mijn dienstverlening. De tarieven zijn inclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten. De reiskosten worden per reisdag in rekening gebracht, met €0,30 per gereden kilometer. Ik start altijd met een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek om samen te bepalen wat de beste aanpak en het beste pakket voor jou zijn.

Contact

Wil je gebruik maken van mijn diensten als scriptiebegeleider of heb je nog vragen? Neem contact met mij op voor een gratis oriënterend gesprek. We bekijken samen waar je staat in je scriptietraject en welke ondersteuning je nodig hebt.

  Blogartikelen gericht op onderzoek en scriptie schrijven

  Wil je liever zelf aan de slag zonder persoonlijke begeleiding? Mijn kennis en ervaring heb ik zoveel mogelijk gedocumenteerd. Op deze pagina kun je lezen hoe je zelfstandig aan de slag kunt om je scriptie en onderzoek aan te pakken en te documenteren.